בבקשה אל תירו בשליח
פוסט זה הוא עבור כל אותם מחסנים לשעבר אשר חיים עם ילדים שנפגעו מחיסונים.
הם השליחים, אך קולם אינו נשמע. הרופאים אליהם הלכו ההורים, אלו אשר הזריקו את החיסון או המליצו עליו, אלו הרופאים המסרבים להכיר בעובדה כי החיסון שלח את הילד לאשפוז, גרם לו להתפתחות אלרגיה למזון, לבכי רב ובלתי נשלט, להפסקת מלמול או דיבור ומעבר למצב בהיה, פרכוסים או מות התינוק שעות לאחר קבלת החיסון. הם טוענים כי לחיסון או למרכיביו לא היה כל קשר לתופעה שהתרחשה מיד לאחר מכן. אימהות ואבות מכירים את ילדם יותר טוב מכל אדם אחר- כדאי להקשיב להם!
יש כיום קבוצת הורים הולכת וגדלה אשר רוצה לצעוק ולספר לכם מה קרה לתינוקות שלהם, הם רוצים להציל ילדים אחרים, את הילדים שלכם!
אך הם מוצגים באור מגוחך, כהיסטריים או כאלו המחפשים אשם, וחברות התרופות הגדולות ימשיכו בדרכן להרוויח עוד ועוד כסף.
כתב תביעה חמור: "חיסון ניסיוני ניתן לתינוקות בישראל"
"החיסון הפגום: 685,200 מנות שלא אושרו לשימוש במערב ניתנו לתינוקות בישראל"
בפסח סיפרנו את סיפור ההגדה ודיברנו על ארבעת הבנים. כמה מתאים הסיפור לימינו אנו, אנו יכולים ללמוד הרבה משמחת חג הפסח.

וזה שלא יודע לשאול,
זה הבן הרביעי שנדון בו ראשון. כיצד נגיע לחקר האמת אם לא נדע לשאול שאלות? הורים, האם אתם שואלים את הרופא או האחות היכן העלון שמגיע יחד עם החיסון? האם אתם בודקים כמה ילדים נפגעו מחיסונים? האם אתם שואלים מה מכיל החיסון ובודקים האם החומרים אכן בטוחים להיות מוזרקים לתינוקכם? המחסנים לשעבר למדו בדרך הקשה, הם מביאים את הבשורה אליכם על מנת שתדעו מה לשאול. נצלו את היתרון הזה!
DR. Peter Aaby announced: “This vaccine (DPT) is killing children”
תם, מה הוא אומר?
הבן השלישי, מאמין באופן עיוור בחברות התרופות, ארגוני הבריאות, הרופאים, האחיות והעיתונאים. השליח יאמר- אל תהיה תמים כמו שאנחנו היינו. תבדוק בעצמך. הגופים האלו אינם חושבים על בריאות ילדיך, הם עסק והשורה התחתונה היא שהם רוצים להרוויח כסף. בלי לדחוף את החיסונים הם יפסידו מיליארדי דולרים, ויחד איתם כל ארגון בריאות המעורב בתעמולה הזו: ארגון הבריאות העולמי, מנהל המזון והתרופות האמריקאי (FDA), המרכז למניעת מחלות (CDC) וארגוני הבריאות הנוספים מסביב לעולם. ישנם רופאים, חוקרים ועיתונאים תמימים ובורים אשר משתתפים הפצת התעמולה הזו מסביב לעולם. היו זהירים, זה יכול להציל את חיי הילד שלכם.
פרופסור סטנלי פלוטקין ״האבא הטוב של החיסונים״ בווידוי מצמרר: ביצעתי ניסויים בבני אדם
רשע, מה הוא אומר?
זה הבן השני הידוע גם כרשע. הוא אומר שחיסונים הם בטוחים ויעלים ויצילו את חייהם של מיליונים. הוא יטען שחיסונים מעולם לא פגעו באף אחד, אולי רק באחד למיליון. כולם צריכים לחסן את עצמם ואת ילדיהם. מבוגרים, על מנת להישאר בריאים צריכים להתחסן. החומרים הרעילים בחיסונים אינם מזיקים וכולם נבדקו לעומק לבטיחותם, ראו את כל המחקרים אשר בוצעו.
השליחים יאמרו, חברות התרופות האלו וארגוני הבריאות משקרים לך. במחקריהם הם מכסים על האמת הנוראה של תופעות לוואי קשות ומחלות נוראיות אשר אנו חווים כיום עם ילדנו שקיבלו את החיסונים על פי התוכנית המומלצת. הם משתמשים בהון שלהם על מנת למחוץ את המחקר האמתי, מעמידים על הכוונת עיתונאים, רופאים וחוקרים אשר מעזים לספר את האמת, מאיימים ומקיימים את איומיהם לכל מי שאינו מיישר איתם קו כי חיסונים הם בטוחים ויעילים. לא ניתן לסמוך עליהם עם חיי הילד שלך. השליחים יאמרו: בדוק בעצמך.
חכם, מה הוא אומר?
זה הבן הראשון. מה שהופך אותו לחכם הוא החיפוש אחר האמת, שאילת השאלות והלמידה אשר הוא מוכן לעשות בעצמו. הוא מוכן להקשיב וללמוד את הנושא. השליחים יגידו "המשך לחקור עד לגילוי האמת ואמור את האמת שלך, יחד איתנו". תמיכתך יקרה מפז ונותנת לנו כוח ואמת מדעית. אתה הקול אשר יעזור להוציא לאור את הטיוח ההרסני בתולדות האנושות. אומץ ליבך הוא השראה ומאמציך הבלתי נלאים יפסיקו את הטירוף הזה בעולם, טירוף חיסון הילדים וגרימת מחלות נוראיות מחיסונים אשר מעולם לא נבדקו לבטיחות.