חיפוש
סגור את תיבת החיפוש
נושאים באתר

אין ארוחות חינם!

אין ארוחות חינם!

 

האם רופאים מתנגדי חיסונים זכאים לחופש ביטוי? כתבה בעיתון "הארץ".

 

הכותרת הזו ב"הארץ" גרמה לי לחשוב כי זהו מקום מאד קשה להיות בו עבור רופאים. רופאים נשבעים בשבועת הרופא "לא לגרום נזק", ומשתמע מכך שהכוונה היא לא לגרום נזק למטופל שלך. הדילמה המוסרית של הרופא היא בעצם "לא לגרום נזק לארגון בו אתה עובד, גם אם זה אומר לפגוע במטופל שלך" לדוגמא לא לומר לו את כל הסיכונים בחיסונים. באווירת הלינץ' אל מול אלו שאינם מחסנים את ילדיהם, אף רופא בדעה צלולה לא ידבר בפומבי כנגד חיסונים אלא אם כן ראה במו עיניו את הנזק העצום שלהם. אני מריעה לרופאים אשר יוצאים עם האמת, הם כנים, אמיצים וחושבים יותר על מטופליהם מאשר על התעשייה המעסיקה אותם. האין זה לא מה שהמטופל מצפה מרופאו?

ד"ר אריה אבני מדבר על מניעה ואוטיזם

אבל מה עם כל הרופאים האחרים, מדוע הם לא התייצבו בחזית לדבר כנגד סיכוני החיסונים? למה הם לא מספרים להורים על כל תופעות הלוואי האפשריות הנגרמות מהחומרים המסוכנים המוספים לחיסון ומשפיעים על בריאות הילדים?

התוודעתי לעובדה כי רופאים כלל אינם לומדים על חיסונים בבית הספר לרפואה. גם לא מלמדים אותם לזהות תופעות לוואי מחיסונים.

 

כאשר הורים רצים לרופא בייאוש לאחר שילדם פיתח פרכוסים, הפסיק לדבר או למלמל, גלגל עיניו, פיתח אלרגיה, הגיב בצרחות בלתי נשלטות או בכי מוגבר לאחר חיסון, הרופא אומר "לא, זה לא מהחיסון". אבל האם הם יודעים? האם הם לקחו את הזמן לצלול לתוך הפרטים ולבדוק את זה לעומק מול פרסומים מדעיים או דיווחים רפואיים ברחבי העולם? האם הם יודעים שאלומיניום בחיסונים עלול לגרום לנזק מוחי? האם הם יודעים כי חיסונים מופקים תוך שימוש בתאים ממקור אדם וחיה, והדנ"א האנושי הקיים בתאים ההומניים אלו עלול להימצא בחיסון? האם הם יודעים כי אמנם הדנ"א ממקור חיה מזוהה ע"י מערכת החיסון כגורם זר, אך הדנ"א האנושי לא ולכן הוא יכול להישאר בגוף ולהיות בעל פוטנציאל לגרום לסרטן ואוטיזם?

ד"ר טרזה דיישר מפרטת על הנ"ל

הדילמה של הרופאים היא גדולה, האם לטמון את ראשם בחול ולהאמין באופן עיוור בגופי הבריאות ובאמרותיהם לגבי חיסונים, או לעשות בעצמם את הבדיקה? אבל אין ארוחות חינם והמחיר האישי של הרופא המצדד באמת במידה ויבחר בה מתוך אמונה כי יש ערך לשבועת הרופא באומרה "לא תגרום נזק", עלול להיות כבד.

המקום בו רופאים נמצאים כעת הוא קשה. אחרי שנים של מתן אנטיביוטיקה כמו סוכריות, הרפואה הזו נכשלת כעת עם התפתחותם של זנים עמידים כתוצאה מכך. הנושא מקבל כותרות חדשות לבקרים כאשר מומחים מכל העולם מתכנסים למצוא פיתרון לחיידקים עמידים אלו . בבתי החולים אנשים מתים ממחלות אשר נדבקו בהן במהלך שהותם.

ישנה פטריה הנפוצה בעולם אשר גורמת למותם של אנשים רבים כאשר הרפואה נותרת ללא מענה.

הדור הזה הוא החולה ביותר מזה דורות רבים עם עלייה חדה במחלות כרוניות אשר אנו רואים כעת בילדים ומבוגרים (מ Ynet: ישראלים הם מהמכורים הגדולים ביותר בעולם למשככי כאבים). כאשר אנו מביאים עוגה לבית הספר אנו מתבקשים לא להביא משהו עם בוטנים, חלב או שומשום שכן מזונות אלו עלולים להרוג חלק מהילדים! מתי צצה האלרגיה לבוטנים? מחלות אוטואימונית, אוטיזם ומחלות נוספות שאנו רואים היום בילדים, לא היו קיימות בתקופה בה הייתי צעירה. אם מערכת הבריאות כל כך נפלאה, למה יש כל כך הרבה ילדים ומבוגרים חולים אשר לוקחים תרופות על בסיס יומי? האם מערכת הבריאות שלנו אמורה להוביל אותנו לבריאות? האם זה קורה?

חוקרי אוניברסיטת ייל שבארה"ב מצאו קשר חזק בין חיסונים להפרעות נפשיות: אנורקסיה, הפרעה טורדנית-כפייתית (OCD) והפרעות חרדה.

Temporal Association of Certain Neuropsychiatric Disorders Following Vaccination of Children and Adolescents: A Pilot Case-Control Study

  • על מנת להגיע להחלטה בנוגע לחיסון ילדיך עליך לשאול את עצמך מספר שאלות.
1. האם חיסונים אכן בטוחים? מה הם בדיקות הבטיחות שבוצעו? ראה את המדע בעצמך.
2. האם החיסון יגן עלי מפני המחלה?
3. האם ישנו יתרון בתחלואה על פני קבלת החיסון?
4. אם חיסונים בטוחים ויעילים, מדוע ישנם כל כך הרבה הורים המתנגדים לחסן את ילדיהם? מה הם סיבותיהם?
5. מדוע ארגון הבריאות העולמי וגופי בריאות נוספים מסביב לעולם מוחצים כל דיון אפשרי בנושא חיסונים? למה ישנה מניעה אגרסיבית לדיון ענייני בנושא?
6. האם תופעות הלוואי הכתובות בעלון היצרן של החיסון אכן גורמות לאלרגיות, הפרעות קשב וריכוז, מחלות אוטואימוניות ואפילו מוות?
7. האם התינוק שלי, מסוגל להתמודד עם החומרים הרעילים אשר בחיסון הניתן לו בלידה ועם 54 מנות החיסון הניתנות לו במהלך חייו?
8. תשאלו את השאלות שלכם, אלו שחשובות לכם.

לאחר חקירת הנושא אני יודעת כי האמת מוסתרת מאיתנו ע"י אותם גופי בריאות כמו המרכז למניעת מחלות (CDC), מנהל המזון והתרופות (FDA) ודומיהם. משרד הבריאות הישראלי הולך באופן עיוור אחר המלצות אלו. 

תוכלו לקבל תשובות מהאנשים האלו.

דל ביגטרי, עיתונאי רפואי – ניתן לראות את סדרת התוכניות שלו בנושאי חיסונים.

ד"ר סוזן האמפריז, חוקרת מזה 17 שנים את נושא החיסונים וגם לה מספר סרטוני יוטיוב בנושא.

רוברט פ. קנדי ג'וניור, עו"ד ממשפחת קנדי. הוא אקטיביסט העומד מאחורי משפחותיהם של ילדים אשר נפגעו מחיסונים. בהרצאותיו הוא מסביר בפירוט כיצד חברות התרופות מחזיקות את גופי הבריאות, התקשורת והממשלה, בכיס הקטן.

קוראים יקרים!

כעת משהגעתם הנה אנו מקווים כי המידע בעמוד זה מלמד ומסייע בידכם. זהו מידע שהושקעו בו שעות ארוכות ואנו גאים בו מאוד. המשימה שלנו היא להמשיך ולהפיץ מידע, לשמור עליו עדכני ורלוונטי כל העת. בענינו זו משימה לא פחותה מהצלת נפשות. כארגון ללא מטרות רווח, אנו מסתמכים באופן מוחלט על תרומות של הקוראים שלנו. זה מאפשר לנו להמשיך להיות עצמאיים ובלתי תלויים.
האם תוכלו לשקול תרומה כל שהיא, כאשר ינדב לבכם, על מנת לסייע לנו להמשיך במלאכה? – תרומה בכל סכום שהוא מחממת את ליבנו, נותנת לנו מוטיבציה להמשיך ומסייעת מאוד בהוצאות השוטפות.

תודה רבה!

חשוב שעוד אנשים ידעו? - שתפו!
שלום רב!

שמנו לב שאתם מוצאים עניין במידע שבאתר וזה משמח אותנו מאוד. אנו מקווים כי המידע מלמד ומסייע בידכם בקבלת החלטה חשובה. משמח אותנו לדעת שהמידע שעמלנו עליו כה רבות מוצא את דרכו אל ליבם של קוראים.

עמותת חסון – למתן מידע על חיסונים הינה ארגון ללא מטרות רווח המקיימת את כל פעילותה מעבודתם של מתנדבים הפועלים מתוך תחושת שליחות עמוקה ואינה מעניקה שכר.

באמצעות תמיכה ונדיבות ליבם של חברים רבים לאורך השנים הצלחנו להשיג השפעה כה רבה על השיח הציבורי בנושא ולתחזק את ההוצאות השוטפות.
האם תוכלו לשקול תרומה כל שהיא, כאשר ינדב לבכם, על מנת לסייע לנו להמשיך במלאכה? – תרומה בכל סכום שהוא משמעותית ביותר ומאפשרת לנו להמשיך בפעילותנו ולהרחיב אותה.

תודה רבה!

הסרת אחריות!

המידע המופיע באתר מיועד להרחבת הידע האישי וההבנה הכללית בלבד. כך תוכלו להיות שותפים פעילים בשמירה על בריאותכם ותתאפשר לכם בחירה מדעת. המידע באתר אינו מהווה חוות דעת רפואית ולא מחליף ייעוץ מקצועי רפואי.

על אף שלעיתים הכתוב מציג גישה מסוימת או דעה של מאן דהוא יש להתייחס אליו בזהירות הנדרשת. אין בכתוב על מנת לפסוק לכלל הציבור או לחלקו. כנהוג בתחום הרפואי, בעת הצורך, יש לפנות לגורם רפואי מקצועי על מנת לקבל אבחון וחוות דעת מקצועית התואמת לנסיבות המקרה ולגופו של עניין.

כל החלטה בנוגע לבריאותכם ראוי שתיעשה לאחר בחינת כלל ההמלצות המקצועיות ומכלול השיקולים השייכים למקרה הספציפי. אנו ממליצים תמיד לפנות לקבלת ייעוץ מקצועי מרופא מתאים למקרה המדובר.

דילוג לתוכן